Om Oss

Hos Colline Design jobber vi kontinuerlig med å skape vakre, komfortable og tidløse løsninger for våre kunder. Vi er et team bestående av fire profesjonelle interiørdesignere med lang erfaring innen interiørdesign. Vi er spesialister på luksuriøst design for private og bedrifter.

Vår historie

Colline Design ble etablert i 2015 av Janneke Tandberg Pracek (t.v.) og Anniken Oulie-Kjoss (t.h.). I mer enn ti år har Janneke og Anniken jobbet individuelt og sammen med interiørdesign for et bredt spekter av store og små prosjekter for bedrifter og privatpersoner. 

Vårt team

Vi er fire erfarne profesjonelle interiørdesignere som alle er spesialister på elegant, tidløst og luksuriøst design for private og bedrifter. I tillegg til å være dyktige interiørdesigner er vi alle utdannet og sertifisert innen prosjektledelse.

Slik jobber vi

Vi utfører både små og store prosjekter for våre privat- og bedriftskunder. Vi tilpasser oss våre kunders behov og kan bistå med alt fra planløsning, belysning, materialvalg, møblering til store renoveringsprosjekter. Intet oppdrag er for smått eller stort for oss!