Våre tjenester

Hos Colline Design jobber vi kontinuerlig med å skape vakre, komfortable og tidløse løsninger for våre kunder. Alle hjem er forskjellige derfor skreddersyr vi løsninger for hver enkelt kunde.

Brief og inspirasjon

Nøkkelen til å lykkes med et hvert prosjekt er å sikre at interiøret gjenspeiler kundens visjon og ønsker. Vi hjelper våre kunder med å visualisere deres ideer og sette dem ut i livet ved å ta hensyn til hvordan eiendommen/rommet skal brukes, personlige preferanser, livsstil og drømmer. Vi har løpende dialog med våre kunder i hele prosessen og sørger for å kontinuerlig illustrere neste faser med bilder og visuelle elementer, på den måten kan du som kunde ha full fortusigbarhet i prosjektet, neste faser, tidshorisont og budsjetter.

Konsept

Basert på kundens ideer og detaljert planlegging presenterer vi vårt konsept bestående av romskisser, illustrasjoner, interiørforslag og eventuelle strukturelle endringer som må gjøres. Dette er en fase hvor vi sparrer tett med kunden for å sikre at konseptet er slik kunden ønsker.

Detaljer

Når konseptet er godkjent fra kunde er neste fase selve designforslaget og en detaljert design-fase. Alle ferdige interiørforslag, arkitekturelle utforminger, lister/trappverk, kunst og assesoarer blir presentert i detalj for kundens godkjenning. Her vil vi også gjennomgå en full liste over alle ulike poster og kostnader innenfor det avtalte budsjettet.

Ferdigstillelse

Våre interiørdesignere vil fungere som prosjektledere og har kontinuerlig dialog med håndverkere og utbyggere for å sikre at designet blir ferdigstilt i henhold til de avtalte spesifikasjonene. Vi holder kunden løpende oppdatert og sørger for at prosjektet ikke møter på ufortusette hindringer.